Dr. Füsthy Zsolt

ügyvéd, környezetvédelmi és Európa jogi szakjogász

Diplomáját a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte „summa cum laude“ minősítéssel. Pályáját a bíróságon kezdte, a közigazgatásban folytatta, majd a versenyszférában a pénzügyi szektorban kamatoztatta tudását. Később nemzetközi ügyvédi irodában dolgozott, mielőtt megalapította saját irodáját.

Szakterületei: társasági jog, bank- és pénzügyi jog, munkajog, versenyjog, kötelmi jog, ingatlanjog, vállalatok felvásárlása, cégek egyesülése, szétválása, adatvédelem és kiberbiztonsági jog, peres ügyek, környezetvédelmi jog.
Angol nyelven folyékonyan beszél, de kommunikál olasz és orosz nyelven is.

Dr. Mányai Nóra

ügyvéd

Diplomáját a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. A közigazgatásban és vállalatok jogtanácsosaként szerzett tapasztalatok után kezdte meg ügyvédi tevékenységét.

Szakterülete: vállalatok felvásárlása, cégek egyesülése, szétválása, társasági jog, a versenyjog, kötelmi jog, munkajog, ingatlanjog, fizetésképtelenségi eljárások, követelésbehajtás. Angol nyelven folyékonyan beszél, de kommunikál francia nyelven is.

Együttműködő partner

Simon Ügyvédi Iroda
www.simonugyvediiroda.hu

dr. Simon Attila is irodánk tagja volt, de családi okok miatt 2002-ben hazaköltözött Nyíregyházára. A korabeli jogszabályok nem tették lehetővé, hogy egy ügyvédi iroda két különböző kamara területén tartson fenn irodát így Attila megnyitotta a sajátját. Ettől függetlenül a szoros munkakapcsolat azóta is fennmaradt, sőt az informatikai infrastruktúra viharos fejlődésével megerősödött.

dr_simon_attila

dr. Simon Attila

ügyvéd
dr_szemes_gabriella2

dr. Szemes Gabriella

ügyvéd
dr_deak_eszter2

dr. Deák Eszter

ügyvéd